jueves, 22 de agosto de 2019

14ª VOLTA OSONA CLÀSSIC RAL·LI 2019

Moreno-Noguera “Chatarrin”, guanyen amb autoritat aquesta edició de la Volta Osona Clàssic ral·li a carretera tancada sota normativa de la FCA.
Amb el seu BMW 320i, varen dominar la categoria RS i la general, seguits pels equips Arroyo-Arriezu amb Audi Quattro, i Pedragosa-Beltri amb BMW E21, que provinents dels ral·lis Feva, van demostrar que poden fer-ho molt bé en aquesta nova categoría per ells.
En categoria RSS, els clars dominadors de la primera part de la prova Faixedas-Jordan varen tenir problemes amb el seu Citroën Visa, i van deixar pas als guanyadors finals Coma Cros-Ferrero amb el seu Porsche 930, seguits de Font-Font i Comella-Galafat amb els seus respectius Golf GTI 16v que van completar el podi de RSS.

Des de la Secció Esportiva del Clàssic, volem agrair a tots els estaments, entitats i persones que han fet possible aquesta “especial” edició de la 14º Volta Osona Clàssic Ral·li.